Philippe Beaujean aan de slag bij de haven van Antwerpen

Philippe Beaujean, tot voor kort senior commercial manager bij DP World Antwerp, is benoemd tot ‘shippers & forwarders’ manager bij het Havenbedrijf Antwerpen. Beaujean, die lid is van de jury voor de ‘Logistics Project of the Year’ van TransportMedia, gaat voor zijn nieuwe werkgever onder andere instaan voor de relaties met de verladers en de expediteurs, om zo het aantrekken van hun ladingsstromen te vergemakkelijken. Deze taak sluit goed aan bij de rol die hij tot einde maart bij DP World Antwerp vervulde, met name als senior commercial manager de relaties onderhouden met de grote strategische klanten. Philippe Beaujean was bijna 10 jaar werkzaam bij DP World, onder meer als directeur ‘strategy & development’. Hij was onder andere een van de drijvende krachten achter de ontwikkeling van de trimodale logistieke zone Trilogiport in Luik. Bij het Havenbedrijf rapporteert hij aan directeur ‘customer relations’ William Demoor.  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo