Roland introduceert nieuwe generatie geprinte schuifzeilen

Roland International levert met Infinishield een nieuwe generatie schuifzeilen die geavanceerde printtechnologieën combineren met superieure duurzaamheid. Volgens Roland zijn Infinishield schuifzeilen makkelijk in onderhoud, dankzij digitale UV en Solvent printtechnologieën op PVC  en vuilafstotende coatings.  Ze komen met tot 5 jaar garantie. Marco van Diessen (Country Manager Benelux van Roland International) zegt: “We hebben ons product op de weg én in ons eigen laboratorium grondig getest door het bloot te stellen aan duizenden uren UV-licht. Daarnaast hebben wij uitgebreide tests uitgevoerd die het openen, sluiten, vouwen en koolstofvervuiling simuleren. Dit product is meer dan klaar om de markt te veroveren en wij kijken uit naar de reacties van onze klanten wanneer ze hun schuifzeil voor het eerst zien!

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo