Thermo King voegt nieuwe modellen aan zijn B-serie toe

Thermo King breidt zijn portfolio uit met nieuwe elektrische B-serie koelunits. De B-serie is voertuigaangedreven en werd ontworpen voor kleine vrachtwagens en bestelwagens voor distributie en last mile bezorging. De units van de nieuwe B-serie zijn compatibel met zowel voertuigen met interne verbrandingsmotoren als met elektrische voertuigen. Daardoor kunnen distributiebedrijven een volledig elektrisch aangedreven en emissievrije koelvloot exploiteren. Doordat de nieuwe units minder energie verbruiken wordt de accuduur verlengd. Via TracKing Telematics Connectivity krijgt de vlootbeheerder continu inzicht in de beladingstoestand en in de prestaties van de koelunit.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo