Toyota lanceert nieuwe Traigo 80 elektrische heftruck

Toyota Material Handling presenteert de nieuwe Toyota Traigo 80 elektrische heftruck van 6 tot 8 ton, die de huidige Traigo HT serie vervangt. Het Traigo 80 gamma bestaat uit modellen van 6, 7 en 8 ton waarvan het laatste nu ook verkrijgbaar is met het lastzwaartepunt op 900 mm. De nieuwkomer biedt een sterkere klimvermogen en hogere rijsnelheid en zou een volwaardig alternatief moeten worden voor trucks met een verbrandingsmotor. De Traigo 80 kenmerkt zich ook door een zwevende cabine, een meer intuïtief dashboard en door een korte stuurhoek. De veiligheid van de bestuurder wordt bevorderd door een uitstekend zicht rondom en Toyota SAS, het systeem van actieve stabiliteit dat ook de productiviteit verhoogt. De nieuwe 80-volt modellen beschikken over elektrische stuurbekrachtiging en laten de klant de accutechnologie kiezen die het best is afgestemd op zijn behoeften. De truck rond een open chassis gebouwd. Hierdoor kan de accu gemakkelijk worden geplaatst en weggenomen. Om het onderhoud te vergemakkelijken, zijn de belangrijkste onderdelen  gemakkelijk bereikbaar via een luik in het contragewicht.  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo