[Herbekijk] Remitrans, Verhaegen en MB Transports strijden voor eer in We Are Champions

Winnaars vergelijken hun verwezenlijkingen met hun doelen, terwijl verliezers hun verwezenlijkingen vergelijken met deze van andere mensen. Eén ding hebben al deze wijsheden gelijk. Ze zijn bestemd voor vechters, kampioenen, winnaars… Welkom bij onze nieuwste rubriek We Are Champions! Kandidaten: – Manu Opsomer, Logistic manager Remitrans – Vincent Bronlet, Zaakvoerder MB Manutention et Transports – Ilse Daems, CEO Vervoer Verhaegen Bokshandschoenen en een goed inschattingsschattingsvermogen zijn nodig om de opdracht van Volvo Trucks tot een goed einde te brengen. Volvo Trucks Dynamic Steering en i-Roll zorgen voor de rest. Iveco streeft naar duurzaamheid. We Are Champions streeft dus naar een minimaal verlies van water. Na een reeks van manoeuvres moeten kandidaten de bal in de goal proberen te… rijden. Fassi staat voor precisie. Eendjes vangen met een armlengte van bijna 15 meter moet dus mogelijk zijn. Elke kandidaat heeft 5 minuten de tijd om zo veel mogelijk eenden te vangen. Want time is money… Herbekijk de eerste aflevering van We Are Champions, vanuit Circuit Zolder!  https://youtu.be/E0mwHGkfgYs

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo