TRUCK & BUSINESS BAROMETER – Is de vraag naar transport nog altijd even groot ?

De nieuwe editie van de Truck & Business Barometer zal het vraagstuk van de vraag naar transport centraal stellen : is de vraag nog altijd even groot als eind 2017? Zoekt men in die context nog altijd even sterk naar chauffeurs? Heeft de doorgedreven strijd tegen sociale fraude in het transport al effect? Conjunctuur, rentabiliteit, transport- en kostprijsevolutie, doorrekening van de kilometerheffing… en tekort aan chauffeurs: de Truck & Business Barometer scant de sector twee keer per jaar. Het is heel eenvoudig om deel te nemen: het volstaat om deze link te volgen en vijf minuten van uw tijd te besteden aan het beantwoorden van de vragen… DEADLINE 25/04/2018 Hartelijk bedankt !

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo