UniCarriers heftrucks krijgen Ergologic-joystick besturing

Vanaf mei start UniCarriers met een nieuwe ergonomische besturingsfunctie voor de TX heftruckserie. De nieuwe Ergologic-joystick wordt later optioneel leverbaar op de complete heftruckrange. Dit brengt het aantal mogelijke besturingsmogelijkheden tot vier : vingertip, kruishendel, mechanische hendels en joystick. Met de Ergologic (die nu al standaard is op UniCarriers Tergo reachtrucks) kunnen alle hydraulische functies (heffen, dalen, sideshift functie en het mastkantelen) met minimale krachtinspanning worden uitgevoerd. Aanvullende functies zijn beschikbaar als het met één druk op de knop in verticale positie plaatsen van de mast. De bewegingen van de joystick weerspiegelen de daadwerkelijke bewegingen van de heftruck, en de Ergologic zorgt voor een neutrale lichaamshouding tijdens het werken, waarbij de arm, hand en vingers in een ontspannen positie worden gehouden, zodat gebruikers repeterende bewegingen gedurende lange tijd kunnen uitvoeren zonder vermoeid te raken.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo