[VACATURE] Van Dievel is op zoek naar… piloten (video)

Je leest het goed: onze vrachtwagenchauffeurs (CE) hebben veel gelijkenissen met die van luchtvaartpiloten. Je brengt niet gewoon goederen van het ene naar het andere punt. Het is een complexe job waarbij je heel wat vaardigheden moet combineren met een uitgesproken persoonlijkheid.

De job is geëvolueerd, maar het beeld dat men van de job heeft niet. Door de verwachtingen die we aan vrachtwagenchauffeurs stellen, blijkt dit een functie te zijn die heel wat meer high-profile is dan men zou denken. Bij Van Dievel Transport hebben we het plan opgevat om het imago weer in lijn met de werkelijkheid te brengen. Daarom introduceren we deze nieuwe naam voor het beroep: vrachtwagenpiloot.

Interesse? Solliciteer dan via deze link (hier). 

Bekijk de job hier via TRANSPORT & VAN.TV 38:  https://www.youtube.com/watch?v=nHFFaAFIVn0  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo