Verdere groei Move Intermodal kan steunen op nieuwe financiële partner

Het investeringsfonds Down2Earth Capital van Ivo Marechal (ex-CEO van H. Essers) investeert ene niet vermeld bedrag in Move Intermodal, het bedrijf dat door Luc Driessen en Peter Croonen werd opgericht via een Management Buy Out uit Ewals Cargo Care. Na zeven jaar wil Move Intermodal verder kunnen groeien en professionaliseren. Met meer dan 80 miljoen euro omzet in 2017 en ambities om in 2018 meer dan 100 miljoen omzet te realiseren, is Move Intermodal actief met meer dan 250 eigen mensen in 7 landen (België, Nederland, Duitsland, Spanje, Italië en Slowakije). Move Intermodal is actief in het transport van chemie, staal, voeding… en doet dit door lange afstanden per trein of boot te combineren met vervoer ‘voor en na’ per vrachtwagen. Ophalingen en uitleveringen worden verzorgd door (eigen) lokale chauffeurs die vanuit hun thuisbasis opereren. ‘”Na hoofdstuk I komt hoofdstuk II: de drang naar verdere professionalisering en groei vereist nieuwe structuren. Hiervoor wil ik als ondernemer samenwerken met een financiële partner met specifieke logistieke expertise in hoofde van Ivo Marechal en dit in een structuur die het succes van hoofdstuk I deels vastklikt. Zo belandde ik bij Down2Earth. Move Intermodal vindt in D2E een partner waarbij coachen/sparren, verdere professionalisering maar ook gezond sneller groeien centraal staan”,  zegt CEO Luc Driessen. D2E versterkt de structuur van Move Intermodal terwijl het management (CEO Luc Driessen en COO Kees Winters) de meerderheid van de anadelen behoudt. Ook investeerder van het eerste uur, Peter Croonen, blijft aan boord als aandeelhouder en bestuurder. Zodoende kan de groei van Move Intermodal (zowel organisch als via overnames) gefinancierd worden.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo