[VIDEO] Hoe pak ik als werkgever woon-werk-ongevallen aan?

28 april is de werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk. Jaarlijks wordt op deze dag de nadruk gelegd op werk gerelateerde risico’s en preventie van ongevallen.  Het aantal arbeidsongevallen in België is al enkele jaren aan het dalen. Dit is vooral te danken aan aandacht voor preventie en veiligheidsgedrag op de werkvloer en het gebruik van steeds veiliger machines. Maar langs de andere kant merken we dat het aantal arbeidsongevallen op de weg stijgt. En dan hebben we het over de ongevallen die gebeuren tijdens het woon-werk-verkeer.

Bekijk hier de expertise van Baloise Insurance op vlak van woon-werk-verkeer.

https://youtu.be/1Pvz67uAlZo  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo