[VIDEO] Nieuwe Mercedes-Benz Sprinter vanaf juni in de showroom

Hier is hij dan. 23 jaar na de lancering van de eerste generatie van de Mercedes Sprinter, komt de Duitse autobouwer met een volledig vernieuwd model naar buiten. De Sprinter 3.0 is per direct te bestellen en staat vanaf juni 2018 in de dealershowroom. De nieuwe Sprinter imponeert met comfort en veiligheid die op het niveau van een personenauto zitten. Net zoals zijn progressieve design. Tegelijkertijd biedt hij maximale kostenefficiëntie dankzij lagere exploitatiekosten en uitgebreide internetconnectiviteit.

Maak kennis met de Sprinter op TRANSPORT & VAN.TV:

https://youtu.be/mUnQ4kVOWbM

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo