Chauffeur Davina (Transport Gheys): “Jongeren overtuigen door ze eens te laten meerijden”

Davina Geerdens werkt voor Transport Gheys en is chauffeur in hart en nieren. Samen met haar partner Martijn Mulkens – tevens vrachtwagenchauffeur bij Transport Gheys – vormen ze samen het boegbeeld van de campagne Hunting4Jobs, in de zoektocht naar nieuwe, gemotiveerde collega’s.  Transport Gheys is als familiebedrijf al meer dan 100 jaar actief in de transport en logistieke sector. Drie generaties transportervaring zorgen voor de know-how in alle takken van de organisatie. En voor een bedrijfscultuur waarin de klant voorop staat. In samenwerking met Flexpoint participeerde Gheys Transport & Logistiek aan de nieuwe campagne Hunting4Jobs in de zoektocht naar nieuwe arbeidskrachten. Groep Gheys zoekt profielen in alle departementen van het bedrijf (chauffeurs, arbeiders voor de logistiek en bedienden). Interesse? Neem contact op via gheys@flexpoint.be of bekijk de vacatures via deze link. https://youtu.be/CNfsnDKQqbg  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo