Wie wordt de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van 2018?

Om meer aandacht te vragen voor het beroep van vrachtwagenchauffeur, en meteen ook voor de hele sector, begonnen we in januari onze zoektocht naar de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België. Dit leverde exact 83 fantastische kandidaten en evenveel inspirerende, warme verhalen op. Een bonte mengeling van mannen, vrouwen, jong en oud(er), Nederlandstalig en Franssprekend. Na een eerste publieke stemronde zijn dit de 5 finalisten (in willekeurige volgorde):

  • Peter Schockaert (46) woont in Lebbeke en werkt bij Transportbedrijf Macharis in Dendermonde
  • Gino De Keuster (39) komt uit Dendermonde en werkt bij Transport Heirwegh in Zele
  • Daisy Coudeville (31) woont in Aartrijke en werkt bij Transport De Rese in Brugge
  • Nico Van Herreweghe (38) komt uit Hamme en werkt bij Geka Trans in Gent
  • Kurt De Bouvre (43) woont in Evergem en werkt bij Transport Taillie in Lochristi

Ontdek de passie van deze 5 finalisten. Bekijk hun video’s op www.love2truck.be en steun jouw favoriete vrachtwagenchauffeur door zijn/haar video te liken of sharen. Op zaterdag 2 juni maakt Ben Weyts, Vlaams minister van Mobiliteit, de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België bekend tijdens het We Are Transport evenement in Brussels Expo.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo