Wordt een Belg de DAF European Technician of the Year 2018?

Op 11 en 12 april organiseert DAF Trucks in Eindhoven de vierde editie van de DAF Technician of the Year wedstrijd. De Belgische kandidaat is Wim Vanderheyden (Truck Trading Limburg). De Technician of the Year wedstrijd bestaat uit twee fases. in 2017 is in 18 deelnemende landen gestreden om de nationale titel. Uitsluitend de winnaars nemen het tegen elkaar op tijdens de Europese finale, die plaatsvindt op 11 en 12 april bij het hoofdkantoor van DAF in Eindhoven. Daar wedijveren de finalisten met hun vakkennis op zowel uitdagende theoretische onderdelen als praktijkcases, waarbij ze onder meer binnen een gestelde tijd storingen aan motor- en voertuigsystemen moeten oplossen.  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo