Yusen Logistics Benelux benoemt Bruno Jacques als Managing Director

Bruno Jacques zal per 25 juni 2018 bij Yusen Logistics in dienst treden in de functie van Managing Director voor de Benelux en de Scandinavische landen. Voor zijn indiensttreding bij Yusen Logistics Benelux bekleedde Bruno Jacques bijna negen jaar de functie van Managing Director België en Luxemburg bij Panalpina. Daarvoor was hij actief als Managing Director en in andere directiefuncties, zowel in sales als in operations, bij DSV Solutions, ABX Contract Logistics, Exel en DHL. Jacques volgt Piet Boogaard op. Die wordt Regional Managing Director North Europe voor Yusen Logistics (Europe) B.V.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo