[AANBIEDING] Breng uw beursstand met drone en social media campagne in beeld

Als exclusieve mediapartner van de beurs We Are Transport trekt TRANSPORTMEDIA alle registers open om de exposanten zo goed mogelijk in beeld te brengen. Daarom lanceren we deze editie een gerichte social media campagne waarbij uw stand uitgebreid gefilmd wordt – met drone en met broadcastcamera – inclusief interviews van de managers en-/of bezoekers. Dit alles wordt gerealiseerd en gepubliceerd op vrijdag 1 juni, zodat u tijdens het weekend kan profiteren van nóg meer standbezoekers. 

De social media campagne bestaat uit 5 stappen:

1. Het camerateam van TRANSPORTMEDIA brengt stand in beeld met een broadcastcamera en een drone. Er worden bovendien interviews afgenomen. De opnames nemen ongeveer 1 uur in beslag, en dit op vrijdag 1 juni in de voormiddag. 2. Na de opnames gaat het regieteam aan de slag en verwerken de beelden tot een mooie reportage van 1.00 – 1.30 min. De film wordt nog op vrijdag 1 juni afgeleverd. 3. Advertorial op www.transportmedia.be (maandelijks 35.000 bezoekers) 4. Special newsletter We Are Transport op vrijdag 1 juni. 5. Social media campagne met 5 gerichte posts op basis van video tijdens beursweekend. Meer info via Bram Crombez (Projectmanager, +32 472 45 60 90) of Yannick Haesevoets (Televisie & Social Media Manager, +32 479 70 14 90): bram.crombez@transportmedia.be of yannick.haesevoets@transportmedia.be.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo