Aertssen verhuist logistieke divisie naar nieuw distributiecentrum in Verrebroek

Aertssen Group is deze week gestart met de bouw van een nieuw logistiek centrum van 13ha op het logistiek Park Waasland, op de Antwerpse linkeroever. De groep uit Stabroek (op de rechteroever) kent de laatste jaren een forse groei, onder andere in de logistiek voor constructie- en landbouwmachines. Die activiteiten gebeuren nu in Stabroek, maar die installaties zijn te klein geworden. Daarom verhuizen ze naar het nieuwe logistiek centrum in Verrebroek, langs de E34, dat tegen eind 2019 operationeel moet worden. Daar gaat Aertssen machines klantspecifiek afwerken en assembleren. Een grote troef van deze locatie is de nabijheid van de haven en de container- en roro-terminals.  Er komt ruimte voor grote magazijnen, buitenopslag, werkateliers en nieuwe kantoorruimte. De site wordt ook de toekomstige uitvalsbasis voor de transport & logistieke afdeling van de groep. Aertssen Group maakt een enorme groei door en er staan een 100-tal vacatures open. “We zijn momenteel op zoek naar 100 nieuwe medewerkers zoals machinisten, ingenieurs, techniekers, chauffeurs, IT’ers, administratieve krachten en kandidaten met kriebels voor het buitenland”, zegt CEO Greg Aertssen. Om nieuw personeel aan te trekken, organiseert de groep op 16 juni een jobdag op de hoofdzetel in Stabroek .  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo