bpost en DHL gaan samenwerken voor leveringen van onlineverkoop

We mogen het gerust een verrassing noemen: bpost en DHL Parcel gaan samen pakjes in de Benelux leveren. Het gaat over een niet-exclusieve samenwerking die zich in het bijzonder toespitst op de sterk groeiende sector van de grensoverschrijdende onlineverkoop. De twee bedrijven gaan samen de levering, het sorteren, de distributie en de retourzendingen verzorgen. Belgische e-consumenten zullen zo tot ’s avonds op Nederlandse webshops kunnen bestellen en die bestelling al vanaf de dag erna met bpost laten leveren. Omgekeerd kunnen ook Nederlandse klanten later bij Belgische onlinewinkels kopen en hun pakje de dag erna via DHL Parcel ontvangen. De procedure om een artikel tussen Nederland en België terug te sturen, wordt even eenvoudig als bij een bestelling in eigen land. Bovendien kan de cyberverkoper van een algemene logistieke oplossing gebruikmaken, die zowel administratief als operationeel eenvoudiger is. Samen hebben de twee operatoren meer dan 4.400 servicepunten, ruim 1.900 in Nederland en 2.500 in België.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo