Het logistieke bedrijf voor palletpooling Contraload heeft laten weten het Packaging Logistics Services (PLS) van Bibby Line Group (BLG) te hebben overgenomen. Contraload is in 2004 opgericht en geldt vandaag als een van de markleiders van de pooling van plastic palletten. Het verhuurt en beheert palletten en containers voor de professionele markt, en is vooral geïnteresseerd in de voedingsindustrie. De thuisbasis van het bedrijf bevindt zich in België (Aartselaar), maar er zijn ook kantoren in Frankrijk, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Er werken 300 mensen en in 2017 bedroeg het zakencijfer zo’n 30 miljoen euro. PLS is opgericht in 2000 en levert technologische oplossingen om het beheer te verbeteren van herbruikbare verpakkingen, uitrusting en gereedschap die bij complexe toeleveringsketens worden ingezet. Met deze overname kan Contraload zijn aanbod uitbreiden en kunnen beide bedrijven hun Europese groei verderzetten. Samen stellen ze 125 mensen te werk, voor een geschat zakencijfer van 40 miljoen euro.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo