DEMO DAYS powered by MATEXPO: 8 + 9 september 2018

DEMO DAYS is een nieuw tweejaarlijks evenement waarbij alles zal draaien rond werkende machines. Doorlopend demonstraties en testen van meer dan 70 graafmachines, trucks, kippers en breek- en zeefinstallaties. Doelpubliek DEMO DAYS richt zich specifiek op operatoren en machinisten, werkplaatsverantwoordelijken, aankopers en technisch directeurs. Exposanten De exposanten zijn enkel bedrijven die ook aan MATEXPO deelnemen: graafmachines, kippers, breek- en zeefinstallaties, trucks en infostanden (accessoires of technologieën voor graafmachines). All-in concept Het aantal deelnemers aan exposantenzijde is beperkt en is zo goed als volzet. Elke stand zal een uniforme aankleding hebben. Exposanten schrijven in volgens een all-in concept: de kavel, tent, catering en meubilair zijn inbegrepen. Waar en wanneer 8 + 9 september 2018 – Sodewa Zandgroeve – Avenue de l’Industrie 7 – Braine-l’Alleud. Het evenement zal doorgaan in Wallonië op een oude zandgroeve, die voornamelijk gebruikt wordt voor de verwerking van bouwafval. Opgelet: tijdens het bezoek is het dragen van veiligheidsschoenen of laarzen een must. Social media DEMO DAYS is voortaan ook te volgen via social media. Volg zeker onze kanalen en kom alles te weten in de komende maanden over dit nieuwe evenement.

DEMO DAYS is een evenement georganiseerd door dezelfde organisatie achter MATEXPO.  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo