Eerste editie Matexpo Demo Days belooft…

Dit jaar organiseert Matexpo voor de eerste keer Demo Days. Die vinden plaats op zaterdag 8 en zondag 9 september op een oude zandgroeve in Eigenbrakel. De Demo Days ‘powered by Matexpo’ bieden een zone om meer dan 70 graafmachines en 18 vrachtwagens (enkel DAF tekent niet present) te demonstreren. In een voormalige zandgroeve in Braine-l’Alleud zal een testparcours aangelegd worden, waar de bezoekers de machines live aan het werk kunnen zien. “Deze zandgroeve wordt uitgebaat door Sodewa en wordt gebruikt voor het storten van inerte materialen. De site is zeer ruim, biedt veel mogelijkheden en heeft geen gebrek aan parkeerplaatsen. De bereikbaarheid is uitstekend, want ze ligt op nauwelijks één kilometer van de Brusselse Zuider Ring op een industriezone”, zegt managing director Gregory Olszewski. De organisatoren mikken op min. 3000 bezoekers (aankopers, technische directeurs, werkplaatsverantwoordelijken, machinisten en operatoren). Deze initiatief vervangt de demozone  waarmee de beurs Matexpo in 2013 en 2015 werd uitgebreid.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo