Ford zet de testen van zijn Transit PHEV verder

Na Londen, wordt de Spaanse stad Valencia nu het testterrein voor het hybride plug-in prototype (PHEV) dat Ford op basis van zijn Transit Custom ontwikkelt. De Ford Transit Custom PHEV wordt nu al zes maanden in vijf Londense vloten uitgetest. Dat experiment wordt nu dus uitgebreid naar Valencia en krijgt ook steun van de regio. Het moet de constructeur de mogelijkheid bieden zijn aanbod te verfijnen in functie van de verschillende behoeften die in de diverse stadstypes naar voor komen. De serieproductie van dit voertuig, dat zich 50 kilometer lang 100% elektrisch kan voortbewegen en als range extender een EcoBoost-motortje met cilinderinhoud van 1 l heeft, zou in 2019 van start moeten gaan.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo