Intersat komt met nieuw systeem voor vlootbeheer

Het Belgische bedrijf Intersat, dat oorspronkelijk vooral gekend was voor zijn beveiligingsdiensten van luxe-auto’s, lanceert een nieuw systeem voor vlootbeheer in de transportsector. Dit systeem is een combinatie van producten van verschillende topleveranciers en de eigen GEO-software.   “Dankzij dit aanbod kunnen we wereldwijd goederen en materiaal volgen”, vertelt Christian de Salle, directeur van Intersat. “We gaan echter veel verder dan enkel volgen. Sinds 2016 levert Intersat ook pasklare diensten voor gegevensanalyse (zoals de motorgegevens van een vrachtwagen). ‘MyTrack is hier een voorbeeld van.”

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo