Linde zoekt de beste heftruckchauffeur van België

Op zaterdag 2 juni 2018 bepaalt de 8ste editie van de Belgian LindeCup 2018 wie de beste heftruckchauffeur van België wordt. De Top 3 van ons mag ons land in september vertegenwoordigen op het wereldkampioenschap in Duitsland van 20 t/m 22 september. De Belgian LindeCup wordt georganiseerd door Motrac Handling & Cleaning (invoerder van Linde-vorkheftrucks in België) in Antwerpen. Een theorieronde, twee praktische voorronden en een ultiem finaleparcours garanderen spanning en spektakel. Inschrijven kan nog steeds tot 25 mei. Deelname is volledig gratis en toegankelijk voor het grote publiek.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo