Nissan NV200 – Klubb K20 is de eerste elektrische hoogwerker

Nissan-dealer Garage Dams en Rent And Sale@Groep Maes gaan een samenwerking aan en hebben de eerste volledig elektrische hoogwerker voorgesteld. Zowel rijden als werken zijn elektrisch. De hoogwerker van het merk Klubb en met een werkhoogte van 10 meter is 100% elektrisch en werd geplaatst op een (eveneens elektrische) Nissan eNV200. Dit betekent dat het voertuig geen CO2 uitstoot, maar ook financieel gunstig is :

  • in Vlaanderen vrijgesteld van verkeersbelasting
  • geen Belasting op Inverkeersstelling (BIV)
  • belastingvoordeel tot 100%
  • onderhouds- én verbruikskost liggen zeer laag.

“Garage Dams heeft al veel ervaring met elektrische voertuigen en zich kan beroepen op een goede naam bij lokale en gemeentebesturen. Voor ons is een elektrische hoogwerker pionierswerk en hieruit is een samenwerking ontstaan waarin onze twee partijen zich gemakkelijk kunnen vinden en we ons kunnen beroepen op elkaars expertise”, aldus Jan Maes van Groep Maes. Dirk Van Mele van Garage Dams vult aan : “We zijn vroeger reeds in aanraking geweest met hoogwerkers. Toen Groep Maes met de vraag kwam om meer informatie te verschaffen over elektrische wagens, was de basis gelegd voor de samenwerking. We hebben ervoor gekozen om elkaars sterke punten te gebruiken, Groep Maes kan zich immers beroepen op ervaring van meer dan 40 jaar in de hoogwerkerwereld.”    

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo