Open deur bij Schmitz Cargobull

Morgen opent Schmitz Cargobull Belgium mee de deuren van zijn nieuwe Service Partner Centre Wallonie te Strépy Bracquegnies. Centre Wallonie (Strépy Bracquegnies) is de nieuwe Service Partner van Schmitz Cargobull en opent officieel de deurendit week-end. Tussen 10 en 17u is iedereen welkom om kennis te maken met de medewerkers van de werkplaats alsook met het Schmitz Cargobull Team. U kan een rondleiding krijgen op het terrein en u zal de mogelijkheid hebben om – bij een hapje en een drankje – informatie in te winnen over de dienstverlening alsook over de verschillende Schmitz Cargobull trailers die er aanwezig zullen zijn. Deze opendeurdag is voor iedereen vrij toegankelijk. U hoeft uw aanwezigheid niet te bevestigen. U bent alvast hartelijk welkom – Centre Wallonie – Pavé du Roeulx 447c – 7110 Strépy-Bracquegnies.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo