TCI Carriers neemt maritieme divisie van Dockx over

Het expeditiebedrijf TCI Carriers neemt vanaf 7 mei 2018 de maritieme activiteiten van Dockx Logistics over. De zeven personeelsleden die vandaag bij deze afdeling aan de slag zijn, worden geïntegreerd binnen TCI Carriers.  Dockx Logistics is onderdeel van Dockx Group en een samenvoeging van het vroegere Dockx Transport Service en van Tolimpex. Deze laatste is al sinds 50 jaar een onafhankelijk expeditiebedrijf met focus op weg-, zee- en luchttransport en met een eigen douaneafdeling. Deze overname kadert binnen de groeiplannen van TCI Carriers om de dienstverlening m.b.t. maritiem transport uit te breiden. Tom Leonaers, Zaakvoerder TCI Carriers : “TCI groeit gestaag, jaar na jaar. Met deze overname zetten we een grote stap voorwaarts en bevestigen we uitdrukkelijk onze doelstellingen en ambities.  Wat betreft ‘systemen’ zijn we volledig klaar voor deze integratie en de wil en enthousiasme om met alle collega’s aan dit verhaal verder te schrijven is erg groot.” Dockx Logistics zal verder focussen op het Dockx Select distributieconcept en nieuwe logistieke stadsdistributiecentra over gans België opzetten. Dockx Select biest en uniforme ‘last mile’ leverservices met verhuur-, montage- en installatiemogelijkheden en werkt achter de ‘omni channel’ en ‘consumer centric’ verkoopskanalen van fabrikanten en retailers. Deze transactie kwam tot stand door bemiddeling van De Putter & Co.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo