Thermo King breidt zijn TracKing-controle uit naar lichte bedrijfsvoertuigen

Thermo King biedt zijn voertuigaangedreven koelinstallaties voor vrachtwagens en lichte bedrijfsvoertuigen voortaan met het TracKing gegevensmanagementsysteem aan. In een aantal gevallen kan dit systeem zelfs in installaties worden geïmplementeerd die al zijn gemonteerd. Het baseert zich op het communicatietoestel TK BlueBox, dat informatie over de koelinstallatie verzamelt en bijhoudt. Die informatie kan worden opgevraagd via de gratis mobiele app Reefer op de smartphone of via een toestel dat met Bluetooth is geconnecteerd.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo