Transport Macharis en DKV Euro Service: match made in heaven

Transport Macharis uit Dendermonde, vorige eeuw nog gestart als regionale verhuisfirma, is ondertussen uitgegroeid tot een gerenommeerd internationaal transportbedrijf. Door de jaren heen kon de firma steeds rekenen op de expertise van DKV Euro Service. Transport Macharis werkt van bij het prille begin samen met DKV voor zowel de tankkaarten als de toldiensten (in België en Duitsland). Marc Macharis verklaart: “De transportsector is in volle evolutie. Ook ons bedrijf is mee-geëvolueerd. Om de trends op de voet te kunnen volgen, is het belangrijk om in zee te gaan met betrouwbare partners. DKV is daar een van. Mede dankzij hen verloopt onze administratie op een vlotte manier waardoor we ons als bedrijf kunnen concentreren op onze core business: de lading van onze klanten snel en veilig op bestemming brengen.” Gertjan Breij, Managing Director van DKV Euro Service Benelux, is verheugd al die jaren trouwe partner te mogen zijn: “Het is cruciaal om onze huidige klanten tevreden te houden, vooraleer we er ook maar aan denken om nieuwe klanten te benaderen. Je houdt klanten tevreden door nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen en te blijven investeren. We zijn dan ook heel trots dat we onze klanten binnenkort een toekomstbestendige EETS-box kunnen aanbieden in de vorm van de DKV BOX EUROPE.  Deze on-board unit zal aan de nieuwste eisen van alle Europese lidstaten voldoen en kan vervolgens in heel Europa worden ingezet.” Love2Truck DKV ondersteunt actief de campagne ‘Love2Truck’ en gaat deze dagen samen met andere toonaangevende bedrijven uit de transportsector op zoek naar de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België. Peter Schockaert, chauffeur bij Transport Macharis, is een van de vijf finalisten en krijgt alvast de volle steun van zijn werkgever. Naast Peter Schockaert, zijn nog 3 mannen en 1 vrouw in de running voor de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België: Gino De Keuster, Nico Van Herreweghe, Kurt De Bouvre en Daisy Coudeville. Meer informatie over alle finalisten is terug te vinden op de website www.love2truck.be. Op zaterdag 2 juni maakt Ben Weyts, Vlaams minister van Mobiliteit, de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België bekend tijdens de allereerste editie van het We Are Transport evenement in Brussel.  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo