Veelbelovende eerste editie We Are Transport

De niet te missen hoogmis voor de wegtransportsector. Zo stelt We Are Transport, het nieuwe b2b-salon van TLV en FEBIAC, zich voor. Van 1 tot en met 3 juni ontdekt u in Brussels Expo de nieuwigheden op het vlak van rollend materieel, transportdiensten en toebehoren. Dankzij de unieke, open indeling van de beursvloer, vormt de vakbeurs ook hét moment voor transportprofessionals om elkaar te ontmoeten. De beursvloer van het uitverkochte b2b-salon wordt open georganiseerd, om contact tussen exposanten en professionele bezoekers te bevorderen. “De sector heeft nood aan een treffen,” vertellen co-organisatoren Lode Verkinderen van TLV en Jacky Mouligneau van FEBIAC, “maar de huidige economische situatie en lange werkdagen laten weinig tijd voor community building. Wij concentreren de vakbeurs in Paleis 5, op drie dagen overlappend met het weekend, en met een late night opening op vrijdag. Zo kan iedereen de beurs inplannen.”

 ‘#We Are Transport wordt hét netwerkevent van het jaar’ Lode Verkinderen (TLV) en Jacky Mouligneau (FEBIAC)

Code valideren We Are Transport is gratis voor professionele bezoekers. Registreer u op de website, met de code die u van een exposant of organisator heeft ontvangen. U kreeg nog geen persoonlijke invite? Met de unieke registratiecode WAT8484, hoeft u dit topevent niet te missen. De organisatoren kijken ernaar uit u daar te ontmoeten.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo