Verbouwingsjaar Car & Truck Service is over

Garage Car & Truck Service is sinds vorig jaar een officieel Renault Trucks Servicepunt. Samen met dealer Van Hove Truck Center helpen ze alle Renault-trucks in het Waasland op de baan. Voor Renault Trucks is dit het 25ste Trucks Servicepunt in België. Car & Truck Service is hét aanspreekpunt voor Renault Trucks in het westelijke deel vanhet Waasland, zowel voor het onderhoud als voor nazicht of pannes. Ook wie een Renault Truck wil aanschaffen of administratieve ondersteuning voor zijn of haar voertuig nodig heeft kan bij hen terecht. “Het afgelopen jaar focusten we daarop en deden we grondige verbouwingen aan ons bedrijf. Ons magazijn verdubbelde, waardoor we meer onderdelen op voorraad hebben. Klanten kunnen dus nog sneller geholpen worden. Het onthaal veranderde eveneens helemaal van look, en er werd een aparte ruimte gebouwd voor de olievaten. We schaften ook nog een extra palenbrug en nieuwe uitleesapparatuur aan”, zegt zaakvoerder Michel Van der Vieren, die samen met zijn echtgenote Veronique De Leenheer de garage in Belsele runt. Tien werknemers zetten zich mee in voor het bedrijf.  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo