Vincent Logistics kiest Suivo als telematicapartner

Vincent Logistics (Herstal) gaat zijn 210 trailers en 26 meeneemheftrucks uitrusten met het telematicasysteem van Suivo. Ook de integratiemogelijkheid met hun bestaande ERP-pakket heeft meegespeeld in de keuze voor Suivo. Op dit moment neemt het lokaliseren van de verschillende trailers veel tijd in beslag. Dispatching moet heel wat rondbellen, wat veel stress veroorzaakt, zowel intern als bij de klant zelf. Met de autonome trailer trackers van Suivo ziet de dispatching in één oogopslag waar alle trailers staan en kan nagaan of ze al dan niet geladen zijn. “We willen onze klantenservice aanzienlijk verbeteren. Door het real time trailer overzicht van Suivo kunnen we een efficiënte planning maken en klanten sneller helpen. Bovendien kunnen we vragen van klanten snel en nauwkeurig beantwoorden, wat nodig is in een tijdperk waarin klanten steeds hogere eisen stellen m.b.t. responstijden”, aldus Jean Vincent, Gedelegeerd Bestuurder Vincent Logistics. Vincent Logistics zal naast de trailers ook zijn meeneemheftrucks in Suivo opvolgen. Het was een belangrijke vereiste van Vincent Logistics om al hun werkmiddelen in één platform te kunnen beheren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo