WaT: Krone legt de nadruk op de stuwage

Krone is een van de constructeurs van getrokken materieel die op het salon We are Transport aanwezig zullen zijn. Op de stand zal de nadruk liggen op Multi-Lock- en Multi-Block-stuwageoplossingen.  Beide stuwagesystemen worden op een Profi Liner schuifzeiloplegger gemonteerd. Het Multi Lock-systeem komt op de originele Profi Liner en voorziet aan beide zijden 130 sjorpunten, wat 3.000 verschillende combinaties met stouwriemen mogelijk maakt. Als optie kan de klant ook voor het Multi Block-systeem kiezen, waarbij elke 80 mm dwarsdragers aan de Multi Lock-sjorpunten zijn vastgemaakt.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo