APK Group kiest voor Ford

APK (Overpelt) kiest voor zijn bedrijfsvoertuigenpark resoluut voor de Ford Transit-familie en voor de lokale dealer FordStore Driesen. Eind van het jaar zal 80% van de 600 lichte bedrijfsvoertuigen van APK het Ford-embleem dragen. APK Group, die in 1960 als ‘Electro- en kabelwerken Kerkhofs’ het levenslicht zag en door overnames en samenwerkingen uitgroeide tot een groep met 1.300 werknemers, telt verschillende divisies: energie en water, econergy, telecom infra (fiber & coax), in-home telecominstallaties en IoT, wegenbouw en recycling. Drie jaar geleden reed er geen enkele Ford bij APK. Een grote motivatie voor APK Group om te kiezen voor Ford is de nauwe samenwerking met FordStore Driesen. Driesen engageerde zich om APK maximaal bij te staan, van de keuze van de voertuigen over de bestelling tot de levering en de service. Met andere woorden : Driesen biedt een 24/7 mobiliteitsverzekering aan APK Group. APK Group heeft ook een nauwe samenwerking met de Europese testterreinen van Ford in Lommel. Zo zijn een twintigtal voertuigen van APK Group uitgerust met een ‘black box’ die gegevens verzamelt die voor Ford nuttig kunnen zijn om bij de ontwikkeling van nieuwe voertuigen beter in te spelen op noden van klanten en die APK een beter inzicht geven bij de keuze van het soort voertuigen die het meest geschikt zijn voor hun park.  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo