Bertschi opent een kunststofhub in Antwerpen

De Zwitserse logistieker Bertschi breidt zijn diensten in de haven van Antwerpen uit. Het bedrijf opende er immers een nieuwe hub van 25.000 m2 die volledig aan kunstofproducten is gewijd.  De nieuwe hub bevindt zich in de Antwerp Zomerweg Terminal, op een perceel van 8 hectaren dat Bertschi in juli vorig jaar heeft gekocht. De eerste containers werden er al in februari afgewerkt, maar vorige donderdag werd de hub officieel ingehuldigd. Er is een opslagzone voor de containers voorzien en twee kantelinstallaties om goederen uit twintig- en veertigvoets ISI-containers in 30-voets continentale containers over te laden. Bertschi verkiest deze transport- en stockagemanier immers boven de traditionele opslag in silo’s.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo