Carrosserie Matthys wint de Best Innovation Van 2018

Uit de inzendingen voor de tweede Best Innovation Van Award (in het kader van de Best of Van) koos de jury het geïsoleerde elektrische voertuig van Carrosserie Matthys. De jury was in het bijzonder gecharmeerd door het kleine elektrische voertuig met geïsoleerde carrosserie van Carrosserie Matthys. Dit voertuig gaat mee aan boord van een vrachtwagen en wordt ingeschakeld voor de last mile in steden waar vrachtwagens niet meer welkom zijn. In verhouding tot de prestaties en de autonomie, betaalt de klant een aanvaardbare prijs voor dit voertuig. Dit concept biedt een antwoord op de toenemende mobiliteitsbehoeften van het goederenvervoer.   De prijzen voor tweede en derde laureaat gingen respectievelijk naar Groep Maes en Cargo Lifting.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo