Constructeurskartel: nog drie weken om bij de actie van Deminor aan te sluiten

De UPTR laat weten dat de transporteurs en vlootbeheerders nog drie weken hebben om aan te sluiten bij de collectieve rechtsvordering die Deminor tegen het kartel van de vrachtwagenconstructeurs instelt. Zoals u weet, zijn alle truckconstructeurs schuldig bevonden aan kartelvorming tussen 1997 en 2011, wat de prijzen van de verkochte vrachtwagens in Europa artificieel hoog heeft gehouden. Alleen Scania blijft volhouden dat het geen deel van dit kartel heeft uitgemaakt. De UPTR spoort haar leden aan om zich bij de collectieve rechtsvordering van het kabinet Deminor aan te sluiten en zo schadeloosstelling voor geleden financiële schade te kunnen ontvangen, maar de uiterste datum om dit te doen, nadert met rasse schreden: op 20 juli is het te laat.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo