Corneel Geerts breidt zijn hub in Maasmechelen uit

Corneel Geerts heeft de capaciteit van zijn hubs in Maasmechelen en Venlo uitgebreid, om zo beter te kunnen inspelen op de vraag van zijn klanten die de mobiliteitsproblemen rond Antwerpen willen vermijden. Het platform van Maasmechelen, dat Corneel Geerts destijds van de groep Ziegler heeft overgekocht, strekt zich inmiddels uit over 10.000 bebouwde m2, waarvan 5.000 m2 voor opslag en 5.000 m2 voor cross-docking worden gebruikt. “Het cross-dockgedeelte hebben we zo ingericht, dat we aan beide zijden 20 opleggers kunnen laden. Het platform is 24 uur per dag actief, zes dagen per week”, vertelt ons de CEO Marc Geerts. Het is hoofdzakelijk bestemd voor klanten die zich op de Ruhrvallei richten, en Maasmechelen dient hierbij als consolidatiepunt. Volle opleggers rijden vervolgens ’s nachts naar de vestiging in Wijnegem, van waaruit ze om vijf uur ’s ochtends weer kunnen vertrekken om hun bestemming in de haven zo met gemak buiten de piekuren te kunnen bereiken. In Venlo past Corneel Geerts dezelfde werkwijze toe, weliswaar op een kleinere oppervlakte (7.500 m2), om er de volumes van en naar Rotterdam te behandelen.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo