De Volkswagen Crafter is de Best Professional Van 2018

De Volkswagen Crafter haalde het bij de Best of Van 2018 van TRANSPORTMEDIA van acht concurrenten en is het lichte bedrijfsvoertuig dat het populairst is bij de Belgische professionals. Volkswagen ging zijn eigen weg met de jongste Crafter en bundelde al zijn ervaring in de zwaarste klasse lichte bedrijfsvoertuigen. Het gamma is bijzonder ruim qua basisvarianten (gesloten bestelwagen, combi, chassis/cabine) en aandrijving (voor- of achterwielaandrijving en 4×4). Voor de aandrijving wordt de bekende 2-liter diesel gebruikt met 102 tot 177 pk, die nu ook aan een moderne achttraps automaat kan gekoppeld worden. De Crafter is tevens een uitstalraam voor alle veiligheidsvoorzieningen die er op de markt beschikbaar zijn. De prijzen voor tweede en derde laureaat gingen respectievelijk naar de Ford Transit Custom en de MAN TGE.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo