Decaigny is de Best Dealer Van 2018 voor Opel

Deze Opel-dealer is niet meteen de grootste concessiehouder (twee garages in Izegem en Tielt), maar bij Decaigny weten ze perfect hoe ze de ambities kunnen waarmaken. Om nog beter te kunnen inspelen op de verwachtingen van de bedrijven, heeft deze concessiehouder een eigen CRM-software ontwikkeld. Met Flexlease beschikt het over eigen leasingformules en ook de onderhoudscontracten zijn van eigen makelij. Op die manier is Decaigny in staat om heel snel nieuwe voertuigen te leveren en kunnen de jonge bedrijven uit de regio rekenen op een uitstekende service.

  • Verkoop LBV (2017): 354 voertuigen
  • Personeel: 30, waarvan 9 techniekers
  • Garages: Izegem, Tielt

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo