Derma Trucks is de 2de beste Volvo Trucks werkplaats wereldwijd

Het team Derma Trucks X-Power heeft een schitterende twee plaats gehaald in de VISTA wedstrijd, die alle Volvo Trucks werkplaatsen wereldwijd tegenover elkaar stelde. De finale van deze wedstrijd had plaats in Curitiba, Brazilië. Derma Trucks deed het hiermee even goed als Automobilia Zarren twee jaar geleden. Het X-Power team was samengesteld uit Dominique Gaelens, Patrick Vanhullenbusch, Michael Lodens en Luc Diet. Na tien proeven met een combinatie van theorie en praktijk moesten zij slechts de duimen leggen voor het team van Estland dat de wedstrijd won. Volvo Trucks organiseert de Vista wedstrijd sinds… 1957. Vandaag is het de belangrijkste wedstrijd van dit type ter wereld geworden, want niet minder dan 19.000 mecaniciens hebben er aan deelgenomen in teams van vier personen op nationaal niveau. Na de nationale selecties gingen 231 teams naar de halve finales in Göteborg, waar 40 teams werden geselecteerd voor de grote eindfinale.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo