DHL Freight voert tests uit met LNG

DHL Freight heeft beslist om tests uit te voeren met LNG-voertuigen. De primeur is voor ons land. Vier Iveco-trekkers werden onlangs in gebruik genomen. In vergelijking met de omvang van de vloot van DHL in België, gaat het vooralsnog om een bescheiden inspanning die er kwam op vraag van een DHL-klant in ons land. Maar uiteindelijk is DHL Freight Belgium toch één van de marktleiders in België die de beslissing heeft genomen om vier Iveco Stralis-trekkers Natural Power aan te kopen bij Iveco Belgium. De beide voertuigen van 400 pk zijn uitgerust met twee tanks, die hen een autonomie geven van 1.500 km. Ze worden ingeschakeld om het transport te verzekeren van een grote kleding- en sportschoenenketen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo