Dirk Van Hoomissen is de nieuwe CCO Supply Chain Services van Ahlers

Ahlers heeft Dirk Van Hoomissen (42) aangesteld als VCCO Supply Chain Services voor West-Europa en de Global accounts. Hij vervoegt ook het managementteam van de Ahlersgroep. Dirk werkte de voorbije twintig jaar voor de groep Maersk en bekleedde er functies in senior sales, business development en general management. Bij Ahlers zal Antwerpen zijn uitvalsbasis zijn. Van hieruit zal hij, in nauw contact met de Ahlersvestigingen in Azië en CIS, een globale aanpak ontwikkelen en uitrollen voor de hele Supply Chain Solutions business unit (die zowel forwarding, contractlogistiek als data-analyse omvat).

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo