Dit zijn de 8 kandidaten voor Best Fleet Owner Van 2018

Op 21 juni zal de opvolger van Vaillant Group (Best Fleet Owner Van 2017) bekend gemaakt worden. Dit zijn de 8 kandidaten die in de voetsporen van de onderneming uit Drogenbos kunnen treden. De kandidaten, die allemaal bezocht zijn  door twee juryleden, zijn:

  • APK (Overpelt)
  • BTV (Berchem)
  • Galère (Chaudfontaine)
  • H. Essers (Genk)
  • Sipwell (Londerzeel)
  • Thomas & Piron (Paliseul)
  • Trafiroad (Lokeren)
  • Winprof (Genk)

De naam van de Best Fleet Owner Van 2018 wordt bekendgemaakt tijdens de ceremonie van de Best of Van 2018, die voor de tweede keer in de Waerboomhof (Groot-Bijgaarden) doorgaat. Meer info (en voor de reservatie van uw plaats).

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo