DKV BOX EUROPE: NU te bestellen

State-of-the-art tolboxtechnologie, inzetbaar in gans Europa

Samen met gerenommeerde partners heeft DKV een betrouwbare en branchegerichte oplossing ontwikkeld voor het efficiënt afrekenen van tol in gans Europa. Die box beantwoordt aan de technische vereisten van alle EU-landen en is dus 100% EETS compliant. Nieuwe landen kunnen simpelweg ‘over the air’ worden geactiveerd. De box is vanaf nu in slechts een paar klikken in de DKV TOLL MANAGER te bestellen.  Zoals klanten van DKV gewoon zijn, ligt de focus ook in dit proces op klantgerichtheid en innovatieve diensten met toegevoegde waarden. Zo biedt DKV first-level support bij alle vragen van klanten en is het bedrijf 24/7 telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunnen klanten rekenen op een gedetailleerde rapportage die hen in staat stelt hun bedrijfsactiviteiten nog efficiënter te organiseren. Ten eerste geeft de wagenparkanalyse de toltransacties weer op basis van voertuig, tijdstip en route. Ten tweede worden de verreden routes weergegeven via passagelijsten. Ten derde worden de transacties aangegeven in de valuta van het land van de klant, wat het overzicht nog duidelijker maakt. DKV is ervan overtuigd dat het met de lancering van de DKV BOX EUROPE de digitalisering van de transportsector aanstuurt en tevens in goede banen leidt. DKV gaat prat op haar premium online registratie en tolmanagement. Hierdoor kunnen klanten nog sneller en eenvoudiger online registreren. Bovendien geldt deze procedure voor de volledige registratie van zowel EETS als niet-EETS tolsystemen. Met deze landen overkoepelende tolbox heeft de klant voldoende aan slechts een contract en een gelijkvormige afrekening. DKV levert wat anderen beloven! De DKV BOX EUROPE is betrouwbaar en 100% EETS compliant. Bestel hem vandaag nog, via uw DKV contactpersoon of de DKV website.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo