Een MBO bij Lens Motor

Alain Jacquart en Benoit Salmin hebben alle aandelen van Lens Motor overgenomen. Lens Motor is een dealer van Renault Trucks in Grâce-Hollogne, Eupen en Fleurus, en was tot de overname een vestiging van de groep VP Pneus. Sinds 2000 werd Lens Motor dus door VP Pneus gecontroleerd. Het bedrijf wordt echter al ruim vier jaar door Alain Jacquart en Benoit Salmin geleid, die grote inspanningen hebben geleverd om het te laten groeien en voor te bereiden op de toekomst. Zo zijn de financiële resultaten van Lens Motor sinds 2015 opmerkelijk verbeterd en met de overname willen de twee partners die groei verderzetten. “Vier jaar geleden hebben we volop ingezet op de kwaliteit van onze diensten, en beetje bij beetje hebben we zo het vertrouwen van onze klanten teruggewonnen. De klantentevredenheid bij de dienst na verkoop is spectaculair gestegen en van de directie van Renault Trucks mochten we vorig jaar trouwens de prijs voor de meeste vooruitgang op dat vlak ontvangen. Vandaag zijn we in de positie om onze marktaandelen te verhogen, en dit zowel met Renault Trucks als met de lichte bedrijfsvoertuigen van Fiat Professional”, vertelde Alain Jacquart ons twee weken geleden tijdens het salon We are Transport.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo