Etienne Rondeau is de LCV Manager of the Year 2018

Tijdens de tweede editie van het Best of Van evenement heeft TRANSPORTMEDIA de prijs van LCV Manager of the Year 2018 uitgereikt. Etienne Rondeau werd uit de vier kandidaten geselecteerd en liet de kleuren van Renault België zegevieren. Van de vier kandidaten wist Etienne Rondeau de jury vooral te overtuigen tijdens de mondelinge verdediging van zijn dossier. Hij behaalde ook de meeste punten in het (moeilijke) schriftelijke examen dat door de redactie van TRANSPORTMEDIA was samengesteld. Op zijn 52ste en met 28 jaar ervaring in het segment van de bedrijfsvoertuigen, toont Etienne Rondeau zich ook zeer geëngageerd voor zijn sector. Hij is namelijk al zes jaar voorzitter van de Sectie Bedrijfsvoertuigen binnen Febiac.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo