Galère wint de Best Fleet-Owner Van 2018

De Best of Van-prijzen zetten ook fleetmanagers in de bloemetjes die hun beroep naar een hoger professioneel niveau tillen. Dit gebeurt met de Best Fleet-Owner Van-prijs en het was het bedrijf Galère (Chaudfontaine) dat volgens de jury de eerste plaats verdiende. Het Belgische filiaal van de BAM Group mag min of meer autonoom beslissen over het vlootbeheer. Deze onafhankelijk heeft het in grote mate te danken aan het professionalisme en de passie van Frédéric Bastin. Hij voerde een doorgedreven verjonging door van de vloot van lichte bedrijfsvoertuigen, met een spectaculaire daling van de CO2-uitstoot tot gevolg. APK (Overpelt) en Thomas & Piron (Paliseul) vervolledigen het podium.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo