Garage Herman Noyens is de Best Dealer Van 2018 voor Ford

Garage Herman Noyens heeft de voorbije jaren uitvoerig geïnvesteerd in infrastructuur. Het kocht ook zelf een vrachtwagen aan om de transporten tussen de drie vestigingen (Geel, Turnhout, Herentals) in goede banen te leiden. In 2017 en 2018 werd en wordt gefocust op IT met als doel om een volwaardige e-shop uit de grond te stampen. Dit moet de klanten de mogelijkheid geven om niet alleen een tweedehandsvoertuig te kopen, maar om hun onderhoud en herstellingen in te plannen, zonder tussenkomst van een onthaalmedewerker.

  • Verkoop LBV (2017): 417 voertuigen
  • Personeel: 61, waarvan 21 techniekers
  • Garages: Geel, Turnhout, Herentals

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo