Garage Van den Keybus overgenomen door Willy van Doorne International

Op dinsdag 26 juni werd de overname getekend van Garage Van den Keybus NV (Sint-Niklaas) door Willy van Doorne International en zal deze DAF-dealer deel uitmaken van de Truck Trading Group. In 1965 richtte de familie Van den Keybus de Garage Van den Keybus op. 53 jaar later achten zij de tijd rijp om zich aan te sluiten bij een grotere groep waardoor synergiën en schaalvergroting kunnen geoptimaliseerd worden. De samenwerking met de vorige eigenaars wordt verdergezet waardoor de dagelijkse leiding bij Michel Beeckman blijft. Met 35 personeelsleden realiseert Garage Van den Keybus een omzet van ongeveer 17 mio € .

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo